Onderstaande algemene voorwaarden van Life is a Picnic (Het Leven is een Picknick) zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 34133991. Wij volgen zoveel mogelijk de richtlijnen van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Offerte
Bij een bestelling ontvangt u (de klant) altijd een offerte op schrift of per e-mail. Voor de schriftelijke versie geldt: deze moet binnen de gestelde termijn voor akkoord worden ondertekend en geretourneerd voordat Life is a Picnic tot uitvoering overgaat. Na de gestelde termijn vervalt de offerte. Bij offertes via de website, wordt u via een aantal stappen door de bestelprocedure geleid. Hierbij wordt u de vraag gesteld akkoord te geven op onze algemene voorwaarden.

Overeenkomst
Elke wederzijdse acceptatie, schriftelijk of per e-mail bevestigd, geldt als overeenkomst.

Betaling
U kunt op een aantal manieren betalen:

1. U maakt het bedrag vooraf over.
2. U betaalt via Ideal.
3. U kiest voor betaling achteraf via AfterPay.

Wanneer om wat voor reden dan ook de factuur geheel of gedeeltelijk onbetaald blijft, bent u verplicht het nog verschuldigde bedrag op eerste aanschrijving alsnog over te maken. Life is a Picnic is na verloop van een periode van dertig dagen na deze aanschrijving zonder nadere ingebrekestelling bevoegd tot invordering over te gaan van het nog verschuldigde bedrag. Als Life is a Picnic hiertoe moet overgaan, zijn de daaraan verbonden buitengerechtelijke kosten naar redelijkheid voor uw rekening. Bovendien bent u na deze periode de wettelijk vastgestelde rente verschuldigd over het nog openstaande bedrag.

Als u het bedrag vooruit hebt betaald en Life is a Picnic kan onverhoopt uw bestelling niet leveren, dan vindt terugbetaling binnen dertig dagen plaats.

Zolang u niet volledig heeft voldaan aan al uw betalings- en overige verplichtingen tegenover Life is a Picnic, blijft het geleverde eigendom van Life is a Picnic.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven. Per bestelling geven wij de bezorgkosten aan op de site en in de offerte. Wij bezorgen binnen Nederland en België. Prijswijzigingen voorbehouden.

Levering
Op de internetsite geven wij een geschatte levertijd, hierbij gaan we er van uit dat het product op voorraad is. Life is a Picnic houdt u zo goed mogelijk op de hoogte van de meest recente status van de levering.

Levergebied
Life is a Picnic levert haar producten binnen Nederland en België.

Afwijkingen
We proberen de producten zo waarheidsgetrouw mogelijk af te beelden. U moet echter rekening houden met kleine maat- en/of kleurverschillen. Ook kan kleurverschil worden veroorzaakt door een verschil in kleurinstelling per computer.

Retourneren en zichttermijn
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen terugsturen zonder opgaaf van reden(en). De bestelling moet u ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen onder vermelding van het ordernummer en uw rekeninggegevens.

Het retouradres is:
Life is a Picnic
Klipper 25
​1991 MH Velserbroek

Wij vergoeden het aankoopbedrag plus de verzendkosten bij een retourzending van de gehele bestelling. De retourkosten zijn voor uw rekening. Bij een retour van een deel van de bestelling, vergoeden wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten.

Als uw bestelling bij aankomst blijkt te zijn beschadigd of niet juist/onvolledig blijkt te zijn, zorgt Life is a Picnic kosteloos voor vervanging.

In sommige gevallen is sprake van een `maatwerkproduct`. Wij geven dat vooraf aan. In dat geval is de aanschaf definitief. Bij bestellingen van grote aantallen bieden wij altijd de mogelijkheid een proefexemplaar toe te sturen. Bij bestellingen van grote aantallen vervallen de opties van zichttermijn en retourneren.

Garantie
U krijgt garantie tot aan de levering. Daarna geldt alleen garantie als er aantoonbare gebreken zijn vanuit de fabrikant.

Opdrachtwijziging
Als Life is a Picnic door omstandigheden een of meer onderdelen van de bestelling niet leveren, zal zij zich inspannen om een andere, naar haar mening gelijkwaardige, levering te verzorgen.

Klachten
Als u een klacht heeft, kunt u zich schriftelijk of per e-mail richten tot Life is a Picnic. Het postadres is: Life is a Picnic, Postbus 94663, 1090 GR Amsterdam. E-mail: info@hetleveniseenpicknick.nl.

Uitleenbeleid
Op afspraak kunnen bepaalde producten worden uitgeleend voor tijdschriften en kranten. Picknickkleden worden in principe niet uitgeleend. In de productie dient gerefereerd te worden aan onze webwinkel. U bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen en terugbrengen van de goederen. Alle geleende artikelen moeten na gebruik weer zo veel mogelijk in de originele verpakking verpakt worden. Indien er producten ontbreken of beschadigd zijn, worden deze in rekening gebracht. De geldende verkoopprijs zal hierbij worden gehanteerd.

© 2007 - 2023 Life is a Picnic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel