Life is a Picnic biedt verschillende betaalmogelijkheden:

Ideal
Een betaalmogelijkheid voor de Nederlandse klanten.
Hier zijn geen transactiekosten aan verbonden.
Let op dat je in het laatste scherm op 'voltooien' drukt, want anders komt de bestelling helaas niet bij ons aan.

Overmaking
Een betaalmogelijkheid voor alle klanten.
Maak het bedrag onder vermelding van het ordernummer over aan Life is a Picnic in Velserbroek. Rekeningnummer op te vragen via de mail, 

Paypal
Betaling via Paypal is voor alle klanten een betaalmogelijkheid.

AfterPay (achteraf betalen)
AfterPay is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten.
De transactiekosten per bestelling zijn € 1,25.

AfterPay voert voor Life is a Picnic het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kan bij Life is a Picnic betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan je betalen tot een bedrag van € 200,- . AfterPay accepteert uitsluitend betalingen van particuliere consumenten, niet van bedrijven.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

© 2007 - 2023 Life is a Picnic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel