Heb je een favoriete picknickplek of weet je een leuk adresje waar je een picknick kunt bestellen? Deel het met anderen. Mail ons je tip via info@hetleveniseenpicknick.nl, dan kijken wij of we het toevoegen aan ons overzicht.

Hier de eerste tips:

Heel Nederland
Natuurmonumenten organiseert ieder jaar rond hemelvaart een picknickweek. Hun website biedt een mooi overzicht van allerlei geliefde picknickplekken.

Picknicken in een mooie Volkswagen T3 bus uit 1984? Kies bij Picknick op Wielen zelf een locatie in Nederland en de bus wordt klaargezet en de tafel gedekt. 

Noord-Holland
Picknicken op het mooie landgoed van Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. De producten komen voor een deel uit boerderijwinkel De Lindenhof.

De ZOOmeravonden in Artis: in de zomermaanden kan je op de zaterdagavond van een gereserveerde of zelf meegebrachte picknick genieten in de dierentuin. Met speurtochten voor de hele familie, dierenverzorgers aan het woord en lezingen in het planetarium.

Zuid-Holland
In het prachtige recreatiegebied Midden-Delfland (tussen Delft en Vlaardingen) kun je de Picknickbakfiets huren. Picknickbakfiets heeft een aantal fietstochten uitgezet en weet alle leuke picknickplekken in het gebied te vinden. De Picknickbakfiets is met een gevulde picknickmand te boeken voor 2 tot 4 personen.  

Bezoek het landgoed De Olmenhorst en geniet van een picknick onder de perenbomen met biologisch lekkers uit de Landgoedwinkel. 

Gelderland
Zin om een keer in een eend de Achterhoek te verkennen met een picknickmand op de achterbank? Check Duckstoer

Overijssel
Kom op met die tips...!

Limburg
Luxe picknicken rondom Maastricht met een mand vol lekkers van Bread & Delicious. Combineren met lekker toeren? Reserveer een Vespa of een Fiat 500 bij je picknickmand. 

Noord-Brabant
Picknick Breda levert picknicks op maat voor zowel afhaal als bezorging op locatie in Breda. Breda kent vele mooie picknickplekken met als grootste en bekendste het Valkenbergpark in het centrum van de Nassaustad. 

Strekenbreda levert verschillende soorten picknicks met klinkende namen als 'beat the meat', 'something fishy' en 'vegan heaven'. Elke picknick bevat versbereide producten en zijn inclusief kleedje, servies en bestek.

Stichting Brabants Landschap beheert  een natuurgebied tussen Rijsbergen en Effen. Bij het gedenkmonument op de Vloeiweide is een picknicktafel te vinden waar je heerlijk rustig kunt picknicken in een prachtige, bosrijke omgeving. Bedankt voor de tip, familie De Jong.

Groningen/Drenthe/Flevoland/Utrecht/Friesland/Zeeland
Kom op met die tips...!

België
In West-Vlaanderen bieden verschillende hoeves rijk gevulde picknickmanden aan vol streekproducten. Strijk tussen mei en september neer op de mooiste plekjes en chill out. Te combineren met een fiets- of wandeltocht. 

In het Grenspark Kalmthoutse Heide biedt de Piknikfabrik smakelijke picknicks aan. Een unieke formule: je bestelt enkele dagen vooraf je picknick en geeft de plek aan waar je de picknick wilt houden. De Piknikfabrik zorgt ervoor dat de picknick daar voor je klaar staat! Vanaf 8 personen.

© 2007 - 2021 Life is a Picnic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel