borrelhapje voor 6-8 personen

Bron: Tisvis, AH

Je hebt nodig:

  • 1 blikje tonijn op olie
  • 3 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
  • gemalen chilipeper (molentje)
  • 1½ eetlepel kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
  • 1½ eetlepel zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt

Bereidingswijze:
Laat de tonijn met de olie in een schaal glijden en maak de tonijn met een vork zo fijn mogelijk. Meng met de vork de tapenade en naar smaak chilipeper door de tonijn. Meng er vervolgens 1 eetlepel kappertjes en de helft van de olijven door. 
Schep de tonijntapenade in een schaaltje en strooi de rest van de kappertjes en de olijven erover. Laat de smaken minimaal 30 minuten intrekken. Serveer op kamertemperatuur met (geroosterd) stokbrood of toast. 

 Life is a Picnic

 

© 2007 - 2020 Life is a Picnic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel